Welkom bij Matty's Leukste Kinderboek

Een boek is een heerlijke manier van ontspanning, maar een boek is tegelijk ook een bron van informatie, spanning, vermaak of een manier om een gesprek te beginnen. Dit is niet alleen zo voor volwassenen, maar ook zeker voor kinderen. In mijn werk met kinderen vind ik dat boeken een belangrijke rol hebben.

Lees bij het tabblad 'Matty's Leukste Kinderboek' meer over het idee achter deze site.

Meld je aan op de facebook site van Matty's Leukste Kinderboek. Op deze manier word je op de hoogste gebracht wanneer er nieuwe boeken op deze site staan.
Je kunt mij ook volgen op Pinterest!
Natuurlijk mag je me ook mailen met vragen, verzoeken of tips. dit kan op: mattysleukstekinderboek@gmail.com

Kapitein Wervelwind gaat verhuizen – A. Clarke & J.P. Jaggi

Leeftijd: Va. 4 jaar
Thema: verhuizen vriendschap
Samenvatting
Het is niet altijd leuk als je moet verhuizen. Weg uit het huis dat je zo goed kent en weg van je vriendjes en vriendinnetjes.
Maar stel je nou een voor dat het allemaal een groot en spannend avontuur is en dat je e en zeerover bent die zijn nieuwe schuilplaats gaat verkennen.
Met je roversspullen alle gaatjes hoekjes en nieuwe kamers van het nieuwe huis verkennen, tussen de stapels verhuisdozen voor.
Een leuk voorleesboekje voor stoere zeerovers die gaan verhuizen. Samen met dit boek kun je van het verhuizen een spannend en leuk avontuur maken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten