Welkom bij Matty's Leukste Kinderboek

Een boek is een heerlijke manier van ontspanning, maar een boek is tegelijk ook een bron van informatie, spanning, vermaak of een manier om een gesprek te beginnen. Dit is niet alleen zo voor volwassenen, maar ook zeker voor kinderen. In mijn werk met kinderen vind ik dat boeken een belangrijke rol hebben.

Lees bij het tabblad 'Matty's Leukste Kinderboek' meer over het idee achter deze site.

Meld je aan op de facebook site van Matty's Leukste Kinderboek. Op deze manier word je op de hoogste gebracht wanneer er nieuwe boeken op deze site staan.
Je kunt mij ook volgen op Pinterest!
Natuurlijk mag je me ook mailen met vragen, verzoeken of tips. dit kan op: mattysleukstekinderboek@gmail.com

Ik vind je lief papa – Jillian Harker

Leeftijd: Va. 3 jaar
Thema: vaders, beren
 
Samenvatting
Kleine Beer is klaar voor wat volwassen avonturen. Tenminste, Papa Beer denkt dat hij dat is. Maar ze komen er al snel achter dat Kleine Beer nog wel wat hulp nodig heeft. En wie kan hem beter helpen dan Papa Beer?
Met een beetje hulp van Papa Beer merkt Kleine Beer dat hij toch al heel veel kan: in een boom klimmen, honing uit een boom halen, een winterhol vinden. Papa is trots op hem, waarop hij in papa's armen in slaap valt.
 
Leessetting
Veel papa’s werken de hele dag terwijl mama helpt met aankleden, boterhammen smeren, opruimen van je speelgoed en nog veel meer. Waar zijn papa’s eigenlijk allemaal goed in?
Kleine beer komt er ook achter waar zijn papa goed in is.
 
Een leuk boek voor papa’s om bijvoorbeeld op moederdag ’s morgens voor te lezen. Hij mag daarna de hele dag laten zien waarin hij goed is en of hij alle dagelijkse dingen net zo goed kan als mama.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten