Welkom bij Matty's Leukste Kinderboek

Een boek is een heerlijke manier van ontspanning, maar een boek is tegelijk ook een bron van informatie, spanning, vermaak of een manier om een gesprek te beginnen. Dit is niet alleen zo voor volwassenen, maar ook zeker voor kinderen. In mijn werk met kinderen vind ik dat boeken een belangrijke rol hebben.

Lees bij het tabblad 'Matty's Leukste Kinderboek' meer over het idee achter deze site.

Meld je aan op de facebook site van Matty's Leukste Kinderboek. Op deze manier word je op de hoogste gebracht wanneer er nieuwe boeken op deze site staan.
Je kunt mij ook volgen op Pinterest!
Natuurlijk mag je me ook mailen met vragen, verzoeken of tips. dit kan op: mattysleukstekinderboek@gmail.com

Vlindertje Blij – Liesbet Slegers

Leeftijd: Va. 6 maanden
Thema: voelen, kleuren
 
Samenvatting
Na de wiegenboekjes zijn deze activiteitenboekjes de volgende stap voor baby's. Stoffen doe-boekjes vol vrolijkheid en kleur die de baby uitnodigen om te voelen, te kijken en te luisteren. Op elke pagina valt er iets te ontdekken: een flapje, een knisperpagina, een met reliëf gestikte vorm, zachte stofjes, glanzende stofjes, een voellintje. Leuk babyboekje om mee te spelen en te ontdekken.
 
Leessetting
Babies zijn constant aan het ontdekken, zo leren ze de wereld om zich heen kennen. Met dit stoffen babyboekje valt heel wat te ontdekken: er zit iets verscholen achter een flapje, er kan lekker lawaai gemaakt worden met een knisperpagina, en gevoeld aan zachte stofjes, glanzende stofjes en het voellintje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten