Welkom bij Matty's Leukste Kinderboek

Een boek is een heerlijke manier van ontspanning, maar een boek is tegelijk ook een bron van informatie, spanning, vermaak of een manier om een gesprek te beginnen. Dit is niet alleen zo voor volwassenen, maar ook zeker voor kinderen. In mijn werk met kinderen vind ik dat boeken een belangrijke rol hebben.

Lees bij het tabblad 'Matty's Leukste Kinderboek' meer over het idee achter deze site.

Meld je aan op de facebook site van Matty's Leukste Kinderboek. Op deze manier word je op de hoogste gebracht wanneer er nieuwe boeken op deze site staan.
Je kunt mij ook volgen op Pinterest!
Natuurlijk mag je me ook mailen met vragen, verzoeken of tips. dit kan op: mattysleukstekinderboek@gmail.com

Cadeautje – Anneke Scholtens

Leeftijd: Va. 4 jaar
Thema: verjaardag, cadeautjes

Samenvatting
Hannah wil doktertje spelen met papa en mama, maar zij hebben geen tijd om met Hannah te spelen. Ze moeten van alles voorbereiden voor het feest van tante Jet.
Hannah pakt het mooie inpakpapier en vouwt het op. Hé, het lijkt wel een cadeautje! Er kan van alles in, als je maar genoeg plakband gebruikt. En dat cadeautje heeft honger en wil meer en meer spullen en met plakband lukt dat.
Poes kijkt nieuwsgierig toe ...
Dan moet Hannah even de kamer uit. Had ze dat maar nooit gedaan!


Het boek Cadeautje is een vrolijk en grappig verhaal over de 4-jarige Hannah die de aandacht van haar ouders probeert te krijgen.

De tekeningen in het boek zijn gemaakt door cartoonist Len Munnik.

Leessetting
Een heerlijk voorlees- en kijkboek voor kleuters, die de fantasie van Hannah over het etende cadeau zeker zullen waarderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten