Welkom bij Matty's Leukste Kinderboek

Een boek is een heerlijke manier van ontspanning, maar een boek is tegelijk ook een bron van informatie, spanning, vermaak of een manier om een gesprek te beginnen. Dit is niet alleen zo voor volwassenen, maar ook zeker voor kinderen. In mijn werk met kinderen vind ik dat boeken een belangrijke rol hebben.

Lees bij het tabblad 'Matty's Leukste Kinderboek' meer over het idee achter deze site.

Meld je aan op de facebook site van Matty's Leukste Kinderboek. Op deze manier word je op de hoogste gebracht wanneer er nieuwe boeken op deze site staan.
Je kunt mij ook volgen op Pinterest!
Natuurlijk mag je me ook mailen met vragen, verzoeken of tips. dit kan op: mattysleukstekinderboek@gmail.com

De verhalen van Kleine Beer – Martin Waddell

Leeftijd: Va. 4 jaar
Thema: verhalenbundel
Samenvatting
De verhalen van kleine Beer geschreven door Martin Waddell zijn al vele jaren erg beroemd en nog altijd erg geliefd. Het zijn niet alleen leuke verhalen voor kinderen om te horen, maar ook zeker een genot om voor te lezen.
Voor alle grote en kleine fans zijn de vier verhalen van Kleine Beer nu gebundeld in een dik verhalenboek. Vier keer zoveel lees en luisterplezier dus!
Leessetting
De verhalen van Kleine Beer zijn erg leuk om voor te lezen,waarschijnlijk zijn de verhaaltjes in je eigen jeugd ook nog aan jou voor gelezen.
Het zijn leuke verhaaltje voor het slapen gaan, hoewel ze niet erg kort zijn. Vooral het verhaaltje over bang zijn in het donker kan goed als bed-tijd-verhaaltje dienen.
Omdat het natuurlijk verhaaltjes zijn over Kleine beer en zijn vader is het voor de vaders onder ons leuk om deze verhaaltjes voor te lezen. Het boek schets te bijzondere band tussen vader en kind.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten