Welkom bij Matty's Leukste Kinderboek

Een boek is een heerlijke manier van ontspanning, maar een boek is tegelijk ook een bron van informatie, spanning, vermaak of een manier om een gesprek te beginnen. Dit is niet alleen zo voor volwassenen, maar ook zeker voor kinderen. In mijn werk met kinderen vind ik dat boeken een belangrijke rol hebben.

Lees bij het tabblad 'Matty's Leukste Kinderboek' meer over het idee achter deze site.

Meld je aan op de facebook site van Matty's Leukste Kinderboek. Op deze manier word je op de hoogste gebracht wanneer er nieuwe boeken op deze site staan.
Je kunt mij ook volgen op Pinterest!
Natuurlijk mag je me ook mailen met vragen, verzoeken of tips. dit kan op: mattysleukstekinderboek@gmail.com

In bad met Rupsje Nooitgenoeg – Eric Carle

Leeftijd: Va 1 jaar
Thema: lente, dieren
 
Samenvatting
Ken jij Rupsje Nooitgenoeg al? Speciaal voor de allerkleinste is dit boekje nu ook verkrijgbaar in een plastic variant om ook in bad te kunnen lezen.
In dit boekje zie je hoe een rupsje zich aan allerlei lekkere dingen vol eet en zich uiteindelijk ontpopt tot een prachtige vlinderen.
 
Leessetting
Van dit badboekje naar het originele prentenboek is nog een aardige stap, maar voor tussentijd zijn er veel versimpelde uitgaven en kun je ook allerlei dingen (knuffels, puzzels etc) kopen van Ruspje Nooitgenoeg.
Bij het boekje krijg je ook een waterspuitertje in de vorm van het groene rupsje. Daarmee kan heerlijk gespetterd worden. Succes verzekerd! Een mooi begin van een peuterleven vol Rupsjes Nooitgenoeg en andere boeken van Eric Carle.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten