Welkom bij Matty's Leukste Kinderboek

Een boek is een heerlijke manier van ontspanning, maar een boek is tegelijk ook een bron van informatie, spanning, vermaak of een manier om een gesprek te beginnen. Dit is niet alleen zo voor volwassenen, maar ook zeker voor kinderen. In mijn werk met kinderen vind ik dat boeken een belangrijke rol hebben.

Lees bij het tabblad 'Matty's Leukste Kinderboek' meer over het idee achter deze site.

Meld je aan op de facebook site van Matty's Leukste Kinderboek. Op deze manier word je op de hoogste gebracht wanneer er nieuwe boeken op deze site staan.
Je kunt mij ook volgen op Pinterest!
Natuurlijk mag je me ook mailen met vragen, verzoeken of tips. dit kan op: mattysleukstekinderboek@gmail.com

Ruben Nicolai leest Nijntje voor aan 327 baby's

Ruben Nicolai heeft als voorleesambassadeur het wereldrecord voorlezen aan baby's verbroken, door woensdagochtend aan 327 baby's het boekje Nijntje en de wilde dieren voor te lezen.   

ANP
Dat laat organisator BoekStart weten. "De baby's luisterden gebiologeerd naar hem, er hoefde niemand te huilen," vertelt projectcoördinator Maartje Bolt.
Er werd gerekend op 100 baby's tot 18 maanden. Met de recordpoging in de bibliotheek aan de Oudegracht in Utrecht viert BoekStart het 5-jarig bestaan van het programma waarmee bibliotheken het lezen met heel jonge kinderen bevorderden.
Inmiddels doet 95 procent van de bibliotheken mee aan het programma en heeft BoekStart 75.000 leden.

lees meer op Nu.nlWat een leuk initiatief en leuke promotie voor het voorlezen voor de eerste verjaardag. Ook op mijn site kun je boekjes vinden voor deze jonge 'lezers'.
Je vindt deze boekjes onder de knoppen va. 6 maanden en va. 1 jaar.

Heel veel lees plezier gewenst
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten