Welkom bij Matty's Leukste Kinderboek

Een boek is een heerlijke manier van ontspanning, maar een boek is tegelijk ook een bron van informatie, spanning, vermaak of een manier om een gesprek te beginnen. Dit is niet alleen zo voor volwassenen, maar ook zeker voor kinderen. In mijn werk met kinderen vind ik dat boeken een belangrijke rol hebben.

Lees bij het tabblad 'Matty's Leukste Kinderboek' meer over het idee achter deze site.

Meld je aan op de facebook site van Matty's Leukste Kinderboek. Op deze manier word je op de hoogste gebracht wanneer er nieuwe boeken op deze site staan.
Je kunt mij ook volgen op Pinterest!
Natuurlijk mag je me ook mailen met vragen, verzoeken of tips. dit kan op: mattysleukstekinderboek@gmail.com

Karel in de Lente – Liesbet Slegers

Leeftijd: Va. 2 jaar
Thema: lente
 
Samenvatting
Ik ben Karel.
Vandaag wordt het een hele mooie dag. Het is lekker weer en buiten is er van alles te doen. Ga je mee?

Kun jij ook niet wachten om met je tenen door het koele gras te lopen, bloemetjes te plukken en het zonnetje op je armen te voelen? Voor mij kan de lente niet snel genoeg beginnen. Ook Karel geniet van het mooie weer en gaat lekker naar buiten! Ga je gezellig met hem mee?

Leessetting
Karel in de Lente is een leuk boekje voor nieuwsgierige peuters en kleuters. Als je twee of drie jaar bent is de lente nog helemaal nieuw. Je kunt je nog maar weinig herinneren van de lente vorig jaar, daarom is alles wat de lente met zich mee brengt opnieuw een ontdekking.
Het lezen van dit boekje kan je kindje voorbereiden op alle nieuwe ontdekkingen en natuurlijk is het erg leuk om te zien dat Karel dezelfde dingen ontdekt als dat jouw peuter heeft ontdekt. Lees het boekje daarom keer op keer en het boekje blijft leuk!
 
Ontdekken verandert langzaam in herkennen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten