Welkom bij Matty's Leukste Kinderboek

Een boek is een heerlijke manier van ontspanning, maar een boek is tegelijk ook een bron van informatie, spanning, vermaak of een manier om een gesprek te beginnen. Dit is niet alleen zo voor volwassenen, maar ook zeker voor kinderen. In mijn werk met kinderen vind ik dat boeken een belangrijke rol hebben.

Lees bij het tabblad 'Matty's Leukste Kinderboek' meer over het idee achter deze site.

Meld je aan op de facebook site van Matty's Leukste Kinderboek. Op deze manier word je op de hoogste gebracht wanneer er nieuwe boeken op deze site staan.
Je kunt mij ook volgen op Pinterest!
Natuurlijk mag je me ook mailen met vragen, verzoeken of tips. dit kan op: mattysleukstekinderboek@gmail.com

Nellie & Cezar: Lente – Ingrid Godon & Jan van Coillie

Leeftijd: va. 2 jaar
Thema: lente
 
Samenvatting
Zou het niet heerlijk zijn al de lente nu echt begint en er voor zorgt dat er geen sneeuw meer ligt op het gras en je weer zonder jas naar buiten kunt?
In Nellie en Cezar: Lente genieten de twee dierenvriendjes samen van het lekkere lente weer en gaan picknicken.
 
Met dit boekje kun je samen met je tweejarige peuter nieuwe woordjes leren die bij de lente horen. Je wordt voorgesteld aan dieren die je tegen kunt komen en je leert voorwerpen kennen die je buiten kunt vinden.
 
Leessetting
De tekst is op rijm geschreven en daardoor heel leuk en makkelijk voor te lezen. De rijm helpt de kinderen ook om het verhaaltje te onthouden en je zult zien dat je kinderen dit boekje als snel aan jou zullen voorlezen.
 
In de serie Nellie en Cezar zijn ook boekjes over de andere seizoenen te vinden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten