Welkom bij Matty's Leukste Kinderboek

Een boek is een heerlijke manier van ontspanning, maar een boek is tegelijk ook een bron van informatie, spanning, vermaak of een manier om een gesprek te beginnen. Dit is niet alleen zo voor volwassenen, maar ook zeker voor kinderen. In mijn werk met kinderen vind ik dat boeken een belangrijke rol hebben.

Lees bij het tabblad 'Matty's Leukste Kinderboek' meer over het idee achter deze site.

Meld je aan op de facebook site van Matty's Leukste Kinderboek. Op deze manier word je op de hoogste gebracht wanneer er nieuwe boeken op deze site staan.
Je kunt mij ook volgen op Pinterest!
Natuurlijk mag je me ook mailen met vragen, verzoeken of tips. dit kan op: mattysleukstekinderboek@gmail.com

Pinkeltje in de Efteling – Studio Dick Laan

Leeftijd: Va. 5 jaar; zelf lezen va. 8 jaar
Thema: efteling, sprookjes, avontuur,

Samenvatting
Nadat hij eerder al avonturen beleefde in onder meer Madurodam en Artis, belandt Pinkeltje nu in de Efteling. Hij heeft geen idee waar hij terecht is gekomen, maar gelukkig wordt hij gered door meneer Raaf, die ervoor zorgt dat dit nieuws razendsnel rondgaat. De kabouters van de Efteling zien hem als een indringer, m
aar Pinkeltje is zich van geen kwaad bewust en rolt van de ene verbazing in de andere, want de Efteling is enorm en er is zo veel te zien!
Lees nu dit spannende, nieuwe avontuur van deze oude bekende!

Leessetting
Elke ouder kent Pinkeltje wel uit zijn eigen jeugd! Duik nu samen met je kinderen in een geheel nieuw avontuur.

De Efteling fan herkent de locaties want die zijn goed gedetailleerd beschreven in het boek en de illustraties zijn fantastisch.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten