Welkom bij Matty's Leukste Kinderboek

Een boek is een heerlijke manier van ontspanning, maar een boek is tegelijk ook een bron van informatie, spanning, vermaak of een manier om een gesprek te beginnen. Dit is niet alleen zo voor volwassenen, maar ook zeker voor kinderen. In mijn werk met kinderen vind ik dat boeken een belangrijke rol hebben.

Lees bij het tabblad 'Matty's Leukste Kinderboek' meer over het idee achter deze site.

Meld je aan op de facebook site van Matty's Leukste Kinderboek. Op deze manier word je op de hoogste gebracht wanneer er nieuwe boeken op deze site staan.
Je kunt mij ook volgen op Pinterest!
Natuurlijk mag je me ook mailen met vragen, verzoeken of tips. dit kan op: mattysleukstekinderboek@gmail.com

Drie wijzen – Sally Ann Wright

Leeftijd: Va. 3 jaar
Thema: drie koningen, bijbel, kerst
 
Samenvatting
Maria en Jozef reizen naar Bethlehem. Daar wordt hun baby Jezus geboren. Hij wordt geboren in een stal. De herders komen de baby opzoeken. Ook drie wijze mannen uit het Oosten komen op kraamvisite. Ze nemen mooie cadeaus mee.
Wie krijgt er een baby? Wie ligt er in de kribbe? Wie rijden daar op hun kamelen? In Drie wijzen worden de gebeurtenissen van Kerst op een eenvoudige manier verwoord voor jonge kinderen. Zo raken ze op speelse wijze bekend met dit bijzondere verhaal.
 
Lees setting
Dit boekje is speciaal geschreven voor jonge kinderen. Leuke kleurrijke afbeeldingen vertellen stap voor stap de gebeurtenissen rond kerst en de geboorte van jesus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten