Welkom bij Matty's Leukste Kinderboek

Een boek is een heerlijke manier van ontspanning, maar een boek is tegelijk ook een bron van informatie, spanning, vermaak of een manier om een gesprek te beginnen. Dit is niet alleen zo voor volwassenen, maar ook zeker voor kinderen. In mijn werk met kinderen vind ik dat boeken een belangrijke rol hebben.

Lees bij het tabblad 'Matty's Leukste Kinderboek' meer over het idee achter deze site.

Meld je aan op de facebook site van Matty's Leukste Kinderboek. Op deze manier word je op de hoogste gebracht wanneer er nieuwe boeken op deze site staan.
Je kunt mij ook volgen op Pinterest!
Natuurlijk mag je me ook mailen met vragen, verzoeken of tips. dit kan op: mattysleukstekinderboek@gmail.com

Zomer en de City – Candace Bushnell

Leeftijd: Va. 16 jaar
Thema: mode, new york, tv-serie
Samenvatting
Zomer in de City is het vervolg op Carries Dagboeken. De zomer is een magische tijd in New York City en Carrie geniet van de maffe figuren in haar buurt, de boetiekjes met tweedehandskleding, de wilde feesten en de nieuwe man in haar leven. En het beste van alles: ze volgt eindelijk een echte schrijfcursus en zet zo de eerste stap op weg naar de vervulling van haar droom.

In dit boek krijgt de lezer een verrassende inkijk in het leven van Carrie terwijl ze haar draai probeert te vinden in de Big Apple. Carrie realiseert zich dat het veel ingewikkelder is dan ze had gedacht om succesvol te worden in New York.
Op de hilarische wijze die we van haar gewend zijn beschrijft Candace Bushnell het onweerstaanbare verhaal van hoe het plattelandsmusje (zoals Samantha haar noemt) verandert in de onvergetelijke icoon van New York City: Carrie Bradshaw.
Leessetting
Ben je helemaal fan van de Sex and the City boeken en TV-serie. Dan is ook dit boek over de jonge Carrie Bradshaw weer een aanrader.
Neem een duik in het leven en de gedachtes van Carrie en denk mee over de vragen in het leven van jonge ondernemende mensen met een droom.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen