Welkom bij Matty's Leukste Kinderboek

Een boek is een heerlijke manier van ontspanning, maar een boek is tegelijk ook een bron van informatie, spanning, vermaak of een manier om een gesprek te beginnen. Dit is niet alleen zo voor volwassenen, maar ook zeker voor kinderen. In mijn werk met kinderen vind ik dat boeken een belangrijke rol hebben.

Lees bij het tabblad 'Matty's Leukste Kinderboek' meer over het idee achter deze site.

Meld je aan op de facebook site van Matty's Leukste Kinderboek. Op deze manier word je op de hoogste gebracht wanneer er nieuwe boeken op deze site staan.
Je kunt mij ook volgen op Pinterest!
Natuurlijk mag je me ook mailen met vragen, verzoeken of tips. dit kan op: mattysleukstekinderboek@gmail.com

De verborgen stad – Thea Stilton

Leeftijd: Va 7 jaar; zelf lezen va. 9 jaar
Thema: Inca’s, wereld, culturen, indianen, avontuur
 
Samenvatting
Paulina moet plotseling naar Peru afreizen om een oude vriend, een archeoloog, te helpen die in gevaar verkeert… en de Thea Sisters laten haar natuurlijk niet alleen gaan. Op hun zoektocht naar de archeoloog, belanden de vijf vriendinnen in het oude Machu Picchu. Onderweg bedwingen ze onbereikbare bergtoppen, een angstaanjagende reuzencondor en een boevenbende waarvan de leden er alles voor over hebben om het geheim van de Verborgen Stad van de Inca's te bemachtigen.
 
Leessetting
Ken je de boeken van Geronimo Stilton? Dan vind je de boeken van Thea Stilton vast ook erg leuken spannend.
In dit verhaal ga je mee op avontuur naar het oude Incarijk in Peru. Kom achter alle Incageheimen die in de verborgen stad te vinden zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten