Welkom bij Matty's Leukste Kinderboek

Een boek is een heerlijke manier van ontspanning, maar een boek is tegelijk ook een bron van informatie, spanning, vermaak of een manier om een gesprek te beginnen. Dit is niet alleen zo voor volwassenen, maar ook zeker voor kinderen. In mijn werk met kinderen vind ik dat boeken een belangrijke rol hebben.

Lees bij het tabblad 'Matty's Leukste Kinderboek' meer over het idee achter deze site.

Meld je aan op de facebook site van Matty's Leukste Kinderboek. Op deze manier word je op de hoogste gebracht wanneer er nieuwe boeken op deze site staan.
Je kunt mij ook volgen op Pinterest!
Natuurlijk mag je me ook mailen met vragen, verzoeken of tips. dit kan op: mattysleukstekinderboek@gmail.com

Het grote boek van de Dinosaurussen

Leeftijd: Va. 10 jaar
Thema: dinosaurus
 
Samenvatting
Het grote boek van de dinosaurussen is een prachtig naslagwerk met heldere teksten en prachtige tekeningen. Wil je lezen over ´s werelds grootste en belangrijkste fossielenvindplaatsen en enkele van de meest fantastische fossielen bekijken die daar zijn opgegraven? Wil je meer te weten komen over het werk van de paleontologen en de nieuwste ontdekkingen die over dinosauriërs zijn gedaan? Ga dan mee op reis naar het verre verleden en ontdek de fascinerende wereld van deze uitgestorven dierengroep.
 
Leessetting
In "Het grote boek van de dinosauriers", vind je alles wat je maar wilt weten over dinosaurussen. De verschillende soorten dinos zijn er in te vinden en de wereld waarin de dinos ooit leefden. Een groot aantal hoofdstukken gaat over de vindplaatsen van fossielen van dinosauriers op de verschillende continenten. Elk hoofdstuk van twee bladzijden omvat korte teksten over het onderwerp, duidelijke gekleurde tekeningen en soms een geografische kaart en/of een kleurenfoto die de tekst goed aanvullen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten