Welkom bij Matty's Leukste Kinderboek

Een boek is een heerlijke manier van ontspanning, maar een boek is tegelijk ook een bron van informatie, spanning, vermaak of een manier om een gesprek te beginnen. Dit is niet alleen zo voor volwassenen, maar ook zeker voor kinderen. In mijn werk met kinderen vind ik dat boeken een belangrijke rol hebben.

Lees bij het tabblad 'Matty's Leukste Kinderboek' meer over het idee achter deze site.

Meld je aan op de facebook site van Matty's Leukste Kinderboek. Op deze manier word je op de hoogste gebracht wanneer er nieuwe boeken op deze site staan.
Je kunt mij ook volgen op Pinterest!
Natuurlijk mag je me ook mailen met vragen, verzoeken of tips. dit kan op: mattysleukstekinderboek@gmail.com

Overal Carnaval – Liesbet Slegers

Leeftijd: Va. 3 jaar
Thema: carnaval, verkleden
 
Samenvatting
Met carnaval mag je even iemand anders zijn. Je kunt je verkleden als wie of wat je maar wilt. Wil je een prinses zijn? Een beer? Of liever een piraat? Doe lekker mee. Iedereen verkleedt zich.
 
Leessetting
Overal Carnaval is een eenvoudig carnavalsverhaal met vrolijke prenten. Een aantrekkelijke voorbereiding op carnaval voor jonge kind eren.
De tekeningen zijn simpel, maar kleurrijk en spreken kinderen meteen aan. Kinderen zullen door het verhaal en de platen geboeid zijn, precies zoals een prentenboek hoort te zijn.
Het perfecte boek om te leren wat carnaval is en om meteen in de carnavals stemming te komen.
 
Liesbet Slegers is bekend van vele boekjes. Ze heeft onder andere een hele serie geschreven over het meisje Kaatje! Maar ook vele andere leuke boekjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten