Welkom bij Matty's Leukste Kinderboek

Een boek is een heerlijke manier van ontspanning, maar een boek is tegelijk ook een bron van informatie, spanning, vermaak of een manier om een gesprek te beginnen. Dit is niet alleen zo voor volwassenen, maar ook zeker voor kinderen. In mijn werk met kinderen vind ik dat boeken een belangrijke rol hebben.

Lees bij het tabblad 'Matty's Leukste Kinderboek' meer over het idee achter deze site.

Meld je aan op de facebook site van Matty's Leukste Kinderboek. Op deze manier word je op de hoogste gebracht wanneer er nieuwe boeken op deze site staan.
Je kunt mij ook volgen op Pinterest!
Natuurlijk mag je me ook mailen met vragen, verzoeken of tips. dit kan op: mattysleukstekinderboek@gmail.com

Noortje in de Sneeuw – Annemarie van der Heijden

Leeftijd: Va 3 jaar
Thema: winter, sneeuw
 
Samenvatting
Wow! Er ligt deze winter eindelijk sneeuw! Tijd om de warme kleren uit de kast te halen en de slee uit de schuur op te graven!
Noortje is ook reuzeblij met de sneeuw! Ze kan niet wachten om buiten te gaan spelen samen met haar pop en hondje Boef. Wat is het toch heerlijk om te kunnen sleeën, sneeuwballen te k unnen gooien en om een sneeuwpop te kunnen maken.
Een boekje voor je kleine sneeuw engeltje om van te kunnen genieten!
 
Leessetting
Voor Peuters is de sneeuw elke keer weer iets magisch en spannends. Ze kunnen niet wachten om in de sneeuw te spelen, maar het is ook zo koud. Noortje in de sneeuw is een gezellig boekje om na een dag vol sneeuwpret samen te lezen en om te kletsen over al je eigen sneeuwavonturen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten