Welkom bij Matty's Leukste Kinderboek

Een boek is een heerlijke manier van ontspanning, maar een boek is tegelijk ook een bron van informatie, spanning, vermaak of een manier om een gesprek te beginnen. Dit is niet alleen zo voor volwassenen, maar ook zeker voor kinderen. In mijn werk met kinderen vind ik dat boeken een belangrijke rol hebben.

Lees bij het tabblad 'Matty's Leukste Kinderboek' meer over het idee achter deze site.

Meld je aan op de facebook site van Matty's Leukste Kinderboek. Op deze manier word je op de hoogste gebracht wanneer er nieuwe boeken op deze site staan.
Je kunt mij ook volgen op Pinterest!
Natuurlijk mag je me ook mailen met vragen, verzoeken of tips. dit kan op: mattysleukstekinderboek@gmail.com

Kolletje tovert een zak met pakjes – Pieter Feller

Leeftijd: Va. 4 jaar
Thema: toveren, sinterklaas, kerst
 
Samenvatting
Kennen jullie Kolletje al? Kolletjes is een vrolijk en eigenwijs meisje. Toen ze 4 jaar werd kreeg ze van haar tante echte toversokken.
Ook Kolletje viert sinterklaas en er gebeuren weer wonderlijke dingen. Zo helpt ze sinterklaas als hij een zak met pakjes kwijt is na een spannende tocht met een luchtballon.
 
Speciaal nu is Kolletje in een omkeerversie uitgegeven. Keer het boekje om en je hebt ‘Kolletje tovert sneeuw’ met nog meer leuke verhalen. Kolletjes grote zelfgemaakte kerstkaart is aanleiding voor een 'onverwachte' witte kerst met de hele familie, bij tante in het bos.
 
Lees setting
Een leuk Sinterklaasboek waarin verrassende dingen gebeuren wanneer Kolletje begint te toveren. Het ideale cadeau voor in de schoen! Nu een omkeerboekje samen met Kolletje tovert sneeuw.
Twee keer zoveel leesplezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten