Welkom bij Matty's Leukste Kinderboek

Een boek is een heerlijke manier van ontspanning, maar een boek is tegelijk ook een bron van informatie, spanning, vermaak of een manier om een gesprek te beginnen. Dit is niet alleen zo voor volwassenen, maar ook zeker voor kinderen. In mijn werk met kinderen vind ik dat boeken een belangrijke rol hebben.

Lees bij het tabblad 'Matty's Leukste Kinderboek' meer over het idee achter deze site.

Meld je aan op de facebook site van Matty's Leukste Kinderboek. Op deze manier word je op de hoogste gebracht wanneer er nieuwe boeken op deze site staan.
Je kunt mij ook volgen op Pinterest!
Natuurlijk mag je me ook mailen met vragen, verzoeken of tips. dit kan op: mattysleukstekinderboek@gmail.com

Het boek van de Kerstman – Rikky Schreven

Leeftijd: Va. 8 jaar
Thema: kerst
 
Samenvatting
Het boek van de Kerstman is een verzameling van: verhalen, kerstliederen, knutselideeën, spelletjes, lekkernijen en alles wat je altijd al wilde weten over de Kerstman, zijn elfjes en het kerstfeest!
Zo vind je er een interview met de Kerstman, informatie over rendieren, elfen en de arrenslee, Kerstmis over de hele wereld En nog VEEL MEER.
 
Leessetting
Een heerlijk lees- en doeboek voor de kerstdagen en de dagen ervoor. Leuk om samen te doen en vanaf ongeveer 8 jaar ook zelf te lezen.
Het boek heeft een traditionele ‘echte’ oude uitstraling. Fluweelsneeuw op het omslag, subtiele versieringen tussen de tekst, feestelijke kaders, lieve, zachte tekeningen, gouden leeslint, gedetailleerde landkaarten en afwisselende lettertypes maken het kerst-lees-feest compleet.
 
Waar je ook met kinderen samen kerstviert, op school, op de kinderopvang of thuis, dit is het boek wat je bij de hand moet hebben!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen