Welkom bij Matty's Leukste Kinderboek

Een boek is een heerlijke manier van ontspanning, maar een boek is tegelijk ook een bron van informatie, spanning, vermaak of een manier om een gesprek te beginnen. Dit is niet alleen zo voor volwassenen, maar ook zeker voor kinderen. In mijn werk met kinderen vind ik dat boeken een belangrijke rol hebben.

Lees bij het tabblad 'Matty's Leukste Kinderboek' meer over het idee achter deze site.

Meld je aan op de facebook site van Matty's Leukste Kinderboek. Op deze manier word je op de hoogste gebracht wanneer er nieuwe boeken op deze site staan.
Je kunt mij ook volgen op Pinterest!
Natuurlijk mag je me ook mailen met vragen, verzoeken of tips. dit kan op: mattysleukstekinderboek@gmail.com

Sinterklaas - Charlotte Dematons

Leeftijd: Va. 4 jaar
Thema: Sinterklaas
 
Samenvatting
Wie kent er Sinterklaas nou niet is? Iederéén toch zeker?
Weet je het zeker? Weet je dan ook waar hij woont, hoe zijn kamer eruit ziet, hoeveel Pieten hij heeft? Weet je wie al die cadeautjes maken, hoe dat gaat met die boot en met de pakjes door de schoorsteen?

Alle antwoorden op deze vragen - en nog veel meer - vind je in dit boek.
 
Lees setting
In dit grote tekstloze boek vind je veel kijk en zoek plezier, je raakt echt nooit uitgekeken. Een heerlijk kijkboek en een ware lust voor het oog. Erg leuk en gezellig om samen te kijken, maar ook ideaal voor kinderen om alleen te ‘verdwalen’ in dit prachtige boek. Steeds nieuwe prikkeling van de fantasie.
 
De poes is op elke plaat te vinden, net als bepaalde pieten. En als je heel goed kijkt ontdek je roodkapje en Pippi Langkous ook nog. Ook worden er Sinterklaasliedjes uitgebeeld.
 
Dit boek zit in het pakket van ‘Aan de praat met een boek’ om de taalontwikkeling te stimuleren. www.aandepraatmeteenboek.nl
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten