Welkom bij Matty's Leukste Kinderboek

Een boek is een heerlijke manier van ontspanning, maar een boek is tegelijk ook een bron van informatie, spanning, vermaak of een manier om een gesprek te beginnen. Dit is niet alleen zo voor volwassenen, maar ook zeker voor kinderen. In mijn werk met kinderen vind ik dat boeken een belangrijke rol hebben.

Lees bij het tabblad 'Matty's Leukste Kinderboek' meer over het idee achter deze site.

Meld je aan op de facebook site van Matty's Leukste Kinderboek. Op deze manier word je op de hoogste gebracht wanneer er nieuwe boeken op deze site staan.
Je kunt mij ook volgen op Pinterest!
Natuurlijk mag je me ook mailen met vragen, verzoeken of tips. dit kan op: mattysleukstekinderboek@gmail.com

Een kroontje voor prinsje Alexander – Ron Schroder

Leeftijd: Va. 2 jaar
Thema: koning/koningin, koninginnedag/koningsdag
 
Samenvatting
Voor alle mensen in ons mooie landje wappert trots de rood-wit-blauwe vlag omdat ons kleine prinsje Alexander nu een echte koning worden mag!
Het kleine prinsje Alex ziet dat zijn moeder heel moe is van het regeren. Als hij samen met Máxima haar taak overneemt, kan zij leuke dingen gaan doen. Alex en Máxima moeten alleen eerst oefenen met linten doorknippen, de troonrede voorlezen en nog veel meer.
 
Leessetting
Een leuk en vooral schattig prentenboekje waarin op voor jonge kinderen begrijpelijke wijze de troonswisseling is verbeeld en allerlei koninklijke taken worden uitgebeeld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten