Welkom bij Matty's Leukste Kinderboek

Een boek is een heerlijke manier van ontspanning, maar een boek is tegelijk ook een bron van informatie, spanning, vermaak of een manier om een gesprek te beginnen. Dit is niet alleen zo voor volwassenen, maar ook zeker voor kinderen. In mijn werk met kinderen vind ik dat boeken een belangrijke rol hebben.

Lees bij het tabblad 'Matty's Leukste Kinderboek' meer over het idee achter deze site.

Meld je aan op de facebook site van Matty's Leukste Kinderboek. Op deze manier word je op de hoogste gebracht wanneer er nieuwe boeken op deze site staan.
Je kunt mij ook volgen op Pinterest!
Natuurlijk mag je me ook mailen met vragen, verzoeken of tips. dit kan op: mattysleukstekinderboek@gmail.com

Heksje Lilly Gek op Voetbal - Knister

Leeftijd: Va. 8 jaar
Thema: voetbal
 
Samenvatting
Lilly lijkt een heel gewoon kind. En dat is ze eigenlijk ook. Maar ze kan iets heel bijzonders: Lilly kan toveren. Onder haar bed heeft ze een toverboek verstopt. In dat boek staan echte spreuken en tovertrucs. Die zijn soms heel handig!
Lilly is verliefd, en nog wel op de topvoetballer van de school: Andreas. Haar vriendin weet precies hoe Lilly het moet aanpakken. Ze moet zorgen dat ze kan meepraten over voetbal. Het valt niet mee, merkt Lilly. Voetbal is best ing ewikkeld. Daarom koopt ze een boek waarin alles over het spel uitgelegd staat. En dat is nog leuk ook! Bij het voetbaltoernooi voor scholen mag Lilly zelfs helpen. En dat is hard nodig, want er zijn een paar spelers van hun school ziek geworden. Op zo'n moment komt het goed van pas dat je een geheime heks bent..
 
Leessetting
Een leuk boek voor stoere meiden die van voetballen houden!
 
Als bonus staan er achterin het boekje nog een drietal voetbaltrucs. Dus wanneer je klaar bent met lezen kun je lekker naar buiten met een voetbal en de trucs gaan oefenen!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen