Welkom bij Matty's Leukste Kinderboek

Een boek is een heerlijke manier van ontspanning, maar een boek is tegelijk ook een bron van informatie, spanning, vermaak of een manier om een gesprek te beginnen. Dit is niet alleen zo voor volwassenen, maar ook zeker voor kinderen. In mijn werk met kinderen vind ik dat boeken een belangrijke rol hebben.

Lees bij het tabblad 'Matty's Leukste Kinderboek' meer over het idee achter deze site.

Meld je aan op de facebook site van Matty's Leukste Kinderboek. Op deze manier word je op de hoogste gebracht wanneer er nieuwe boeken op deze site staan.
Je kunt mij ook volgen op Pinterest!
Natuurlijk mag je me ook mailen met vragen, verzoeken of tips. dit kan op: mattysleukstekinderboek@gmail.com

Tirza’s Vrolijke Frutselbijbel – Tirza Beekhuis

Leeftijd: va. 5 jaar
Thema: bijbelse verhalen, knutselen
 
Samenvatting
Tirza’s vrolijke frutselbijbel is een teken- en knutselboek bij bekende verhalen uit de bijbel. Het boek zit vol met humor en verrassende opdrachten. Een frisse nieuwe manier om kinderen in aanraking te laten komen met de bijbelse verhalen.
Tirza weet met haar aansprekende en herkenbare tekenstijl bij zowel de aandacht van kinderen als volwassenen te trekken. En de grote diversiteit aan opdrachten in deze knutselbijbel zijn zo leuk dat je je als volwassene moet inhouden om niet zelf aan de slag te gaan! (Maar dat mag natuurlijk wel!) Want wie wil nou niet vast zijn kleren ontwerpen die hij of zij aan gaat doen naar het grote feest? Of een toren van Babel bouwen met eigen gemaakte Kaartjes. En hoe zagen volgens jou de 12 discipelen er eigenlijk uit?
 
Leessetting
Een leuk en verrassend knutselen met met een verrassend thema, namelijk de bijbelse verhalen!
Leuk voor in de klas wanneer je het hebt over de bijbel, of leuk voor thuis als je je kinderen wilt leren over de bijbelse verhalen.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen