Welkom bij Matty's Leukste Kinderboek

Een boek is een heerlijke manier van ontspanning, maar een boek is tegelijk ook een bron van informatie, spanning, vermaak of een manier om een gesprek te beginnen. Dit is niet alleen zo voor volwassenen, maar ook zeker voor kinderen. In mijn werk met kinderen vind ik dat boeken een belangrijke rol hebben.

Lees bij het tabblad 'Matty's Leukste Kinderboek' meer over het idee achter deze site.

Meld je aan op de facebook site van Matty's Leukste Kinderboek. Op deze manier word je op de hoogste gebracht wanneer er nieuwe boeken op deze site staan.
Je kunt mij ook volgen op Pinterest!
Natuurlijk mag je me ook mailen met vragen, verzoeken of tips. dit kan op: mattysleukstekinderboek@gmail.com

Uiltje is verliefd – Pierre Winters

Leeftijd: Va. 4 jaar
Thema: verliefd, emoties
 
Samenvatting
Uiltje is altijd vrolijk en opgewekt, maar de laatste paar dagen voelt Uiltje zich een beetje vreemd, een beetje raar. Hij voelt zich anders dan normaal. Hij heeft geen honger.. Hij droomt niet meer.. Hij slaapt niet goed.. Hij kan zijn aandacht er niet meer bij houden. Wat is er toch aan de hand?
Dan komt hij Sofie tegen en plots is hem alles duidelijk! Hij is smoorverliefd!
  
Leessetting
‘Uiltje is verliefd’ is een teder verhaal over ontluikende verliefdheid. Samen met Uiltje leer je wat verliefd zijn is en hoe het voelt. Kinderen zullen met plezier het verhaal volgen en meeleven met Uiltje die maar niet weet wat er met hem aan de hand is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten