Welkom bij Matty's Leukste Kinderboek

Een boek is een heerlijke manier van ontspanning, maar een boek is tegelijk ook een bron van informatie, spanning, vermaak of een manier om een gesprek te beginnen. Dit is niet alleen zo voor volwassenen, maar ook zeker voor kinderen. In mijn werk met kinderen vind ik dat boeken een belangrijke rol hebben.

Lees bij het tabblad 'Matty's Leukste Kinderboek' meer over het idee achter deze site.

Meld je aan op de facebook site van Matty's Leukste Kinderboek. Op deze manier word je op de hoogste gebracht wanneer er nieuwe boeken op deze site staan.
Je kunt mij ook volgen op Pinterest!
Natuurlijk mag je me ook mailen met vragen, verzoeken of tips. dit kan op: mattysleukstekinderboek@gmail.com

Princessen van de wereld – Katell Goyer

Leeftijd: va. 6 jaar; zelf lezen va. 9 jaar
Thema: princessen, wereld, culturen
 
Samenvatting
De mooiste legendes van over de hele wereld ... Veertien prinsessen van overal ter wereld zijn samengekomen om ons mee te slepen in een onvergetelijke reis.
Er staat bijvoorbeeld een legende in over prinses Natascha uit Rusland, over prinses Li Chaowei uit China en over prinses Neferure uit Egypte.
Ontdek hun verhalen en vertrek samen met hen op zoek naar verre horizonnen vol dromen. Een prachtig boek voor de mooiste prinsesen ter wereld.
 
Leessetting
Heb je een dochter die dol is op alles wat met prinsessen te maken heeft, maar wil je haar meer mee geven dan de mooie disney princessen, dan is dit boek misschien wel iets voor jou en je dochter. Veertien mooie en kleurrijke verhalen over princessen uit de hele wereld en van alle tijden.
De veertien legendes worden in het kort verteld, waardoor ze erg geschikt zijn om voor te lezen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten