Welkom bij Matty's Leukste Kinderboek

Een boek is een heerlijke manier van ontspanning, maar een boek is tegelijk ook een bron van informatie, spanning, vermaak of een manier om een gesprek te beginnen. Dit is niet alleen zo voor volwassenen, maar ook zeker voor kinderen. In mijn werk met kinderen vind ik dat boeken een belangrijke rol hebben.

Lees bij het tabblad 'Matty's Leukste Kinderboek' meer over het idee achter deze site.

Meld je aan op de facebook site van Matty's Leukste Kinderboek. Op deze manier word je op de hoogste gebracht wanneer er nieuwe boeken op deze site staan.
Je kunt mij ook volgen op Pinterest!
Natuurlijk mag je me ook mailen met vragen, verzoeken of tips. dit kan op: mattysleukstekinderboek@gmail.com

De kerstboom van Lotje – Lieve Baeten

Leeftijd: Va. 3 jaar
Thema: Kerst
 
Samenvatting
Op kerstavond heeft Lotje nog veel te doen voor de Kerstheks cadeautjes kan brengen. Voortdurend wordt ze gestoord door allerlei heksen en dieren die komen schuilen. Uiteindelijk is alles klaar en wordt het heel gezellig.
Dit boek draait helemaal rond de kerstgedachte: gezelligheid samen is belangrijker dan cadeautjes krijgen. Die worden zelfs eerst vergeten!
 
Gezellig van de kerst genieten met je familie. De kerstboom van Lotje is een boek vol fantasie en humor, bovendien brengt het je al helemaal in de kerstsfeer met zijn kleuren en gezelligheid.
 
Doe-tip
Misschien weet jij aan het begin van de kerstvakantie al wat je de komende twee weken gaat doen. Weet je het nog niet? Ga dan eens samen bedenken wat je wil gaan doen. Er zijn tal van leuke en goedkope activiteiten om samen met je kinderen te doen.
Voor inspiratie pak eens een kinderboek of ga zoeken op internet. Een erg leuke site hiervoor is Pinterest. Je vindt daar ‘prikbordenover van alles en nog wat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten