Welkom bij Matty's Leukste Kinderboek

Een boek is een heerlijke manier van ontspanning, maar een boek is tegelijk ook een bron van informatie, spanning, vermaak of een manier om een gesprek te beginnen. Dit is niet alleen zo voor volwassenen, maar ook zeker voor kinderen. In mijn werk met kinderen vind ik dat boeken een belangrijke rol hebben.

Lees bij het tabblad 'Matty's Leukste Kinderboek' meer over het idee achter deze site.

Meld je aan op de facebook site van Matty's Leukste Kinderboek. Op deze manier word je op de hoogste gebracht wanneer er nieuwe boeken op deze site staan.
Je kunt mij ook volgen op Pinterest!
Natuurlijk mag je me ook mailen met vragen, verzoeken of tips. dit kan op: mattysleukstekinderboek@gmail.com

Rikki wil een kerstboom

Leeftijd: Va. 4 jaar
Thema: familie, kerst, samen iets doen
 
Samenvatting
Het is bijna Kerstmis, maar bij Rikki thuis staat nog altijd geen kerstboom. Papa heeft het veel te druk om er een te halen. Maar vandaag moeten ze gewoon samen naar de kerstbomenmarkt, vindt Rikki. Papa heeft er eerst niet veel zin in, maar dankzij Rikkis enthousiasme ontdooit hij al gauw helemaal.

Een warm prentenboek over tijd maken voor elkaar ... 
 
Doe-tip
Het is de eerste zaterdag van de kerstvakantie, tijd om met zn alle gezellig iets samen doen! Misschien hebben jullie de kerstboom nog niet versierd, misschien ligt er sneeuw om een sneeuwpop te maken of kun je al schaatsen. Als het nog niet echt winter is, zijn er nog heel veel andere gezellige familie activiteiten te bedenken.
Tip! Bedenk met zn alle was je gaat doen.
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten