Welkom bij Matty's Leukste Kinderboek

Een boek is een heerlijke manier van ontspanning, maar een boek is tegelijk ook een bron van informatie, spanning, vermaak of een manier om een gesprek te beginnen. Dit is niet alleen zo voor volwassenen, maar ook zeker voor kinderen. In mijn werk met kinderen vind ik dat boeken een belangrijke rol hebben.

Lees bij het tabblad 'Matty's Leukste Kinderboek' meer over het idee achter deze site.

Meld je aan op de facebook site van Matty's Leukste Kinderboek. Op deze manier word je op de hoogste gebracht wanneer er nieuwe boeken op deze site staan.
Je kunt mij ook volgen op Pinterest!
Natuurlijk mag je me ook mailen met vragen, verzoeken of tips. dit kan op: mattysleukstekinderboek@gmail.com

Dribbel Houdt van Voetbal – Eric Hill

Leeftijd: Va. 2 jaar
Thema: voetbal
 
Samenvatting
Dit mooie boekje, van onze grote vriend Dribbel, laat kinderen kennismaken met verschillende vormen van sport. Dribbel houdt van voetbal en basketbal, zijn nijlpaardvriendinnetje houdt van tennis, Tom de krokodil vindt honkbal het einde en Steven de aap kan rennen als de beste. En fietsen: dat vinden alle vriendjes erg leuk!
De sporten zijn opvallend en duidelijk verbeeld in grote en herkenbare afbeeldingen.

Leessetting
Heb je thuis ook een actieve en bewegelijke peuter? Dan zal dit boekje vast een hit zijn. Erg leuk om ’s middags te lezen, het liefst als het weer goed genoeg is om daarna lekker naar buiten te gaan en daar lekker te kunnen spelen!
Ook erg leuk voor de komende Kinderboekenweek oktober 2013.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten