Welkom bij Matty's Leukste Kinderboek

Een boek is een heerlijke manier van ontspanning, maar een boek is tegelijk ook een bron van informatie, spanning, vermaak of een manier om een gesprek te beginnen. Dit is niet alleen zo voor volwassenen, maar ook zeker voor kinderen. In mijn werk met kinderen vind ik dat boeken een belangrijke rol hebben.

Lees bij het tabblad 'Matty's Leukste Kinderboek' meer over het idee achter deze site.

Meld je aan op de facebook site van Matty's Leukste Kinderboek. Op deze manier word je op de hoogste gebracht wanneer er nieuwe boeken op deze site staan.
Je kunt mij ook volgen op Pinterest!
Natuurlijk mag je me ook mailen met vragen, verzoeken of tips. dit kan op: mattysleukstekinderboek@gmail.com

Het verhaal van Fee - Marian Slagman

Leeftijd: Va. 5 jaar – zelf lezen va. 8 jaar
Thema: sprookjes, vrienden,
 
Samenvatting
Het verhaal van Fee gaat over een feetje dat Fee heet. Fee is op zoek naar haar talent. Elk feetje heeft namelijk een talent. Iets waar hij of zij heel goed in is en waar ze applaus voor krijgt. Feetjes zijn namelijk gek op applaus.

Maar Fee weet niet wat haar talent is e n dat maakt haar verdrietig. Poes Miezemies en de verteller van het verhaal gaan haar daarom helpen zoeken. Zal Fee haar talent vinden?
 
Leessetting
‘Het verhaal van Fee’ is het eerste boek van Marian Slagman en daarmee is een droom voor haar uitgekomen.
 
Fee is een modern sprookje, Fee woont namelijk niet in een magisch feeënbos, maar gewoon in een flat waar nog heel veel andere mensen wonen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten