Welkom bij Matty's Leukste Kinderboek

Een boek is een heerlijke manier van ontspanning, maar een boek is tegelijk ook een bron van informatie, spanning, vermaak of een manier om een gesprek te beginnen. Dit is niet alleen zo voor volwassenen, maar ook zeker voor kinderen. In mijn werk met kinderen vind ik dat boeken een belangrijke rol hebben.

Lees bij het tabblad 'Matty's Leukste Kinderboek' meer over het idee achter deze site.

Meld je aan op de facebook site van Matty's Leukste Kinderboek. Op deze manier word je op de hoogste gebracht wanneer er nieuwe boeken op deze site staan.
Je kunt mij ook volgen op Pinterest!
Natuurlijk mag je me ook mailen met vragen, verzoeken of tips. dit kan op: mattysleukstekinderboek@gmail.com

Bijt-ie in je bil! + CD

Leeftijd: va. 1 jaar, va. 2 jaar
Thema: kinderliedjes

Samenvatting
Leert je kleine allemaal kinderliedjes op het kinderdagverblijf en ken je ze niet meer uit je eigen jeugd of ben ze zelf niet met deze kinderliedjes opgegroeid, maar wil je thuis toch lekker met je kleine mee zingen, dan is dit boek ideaal. Zeker nu die liedjes van vroeger net allemaal wat anders zijn tegenwoordig.
In dit boekje staat een top 25 van kinderliedjes zoals die tegenwoordig veel in de kinderopvang met kinderen gezongen wordt.
De teksten van alle liedjes zijn duidelijk gedrukt en bij elk liedjes is een passend plaatje. Daarnaast bevat dit boekje ook een cd waar alle liedjes in een mooi gezongen versie op staan onder begeleiding van gitaar.

Leessetting
Leuk om thuis samen met uw kleine de liedjes die geleerd worden in de kinderopvang te zingen.
Ook erg leuk om als cadeautje te geven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten