Welkom bij Matty's Leukste Kinderboek

Een boek is een heerlijke manier van ontspanning, maar een boek is tegelijk ook een bron van informatie, spanning, vermaak of een manier om een gesprek te beginnen. Dit is niet alleen zo voor volwassenen, maar ook zeker voor kinderen. In mijn werk met kinderen vind ik dat boeken een belangrijke rol hebben.

Lees bij het tabblad 'Matty's Leukste Kinderboek' meer over het idee achter deze site.

Meld je aan op de facebook site van Matty's Leukste Kinderboek. Op deze manier word je op de hoogste gebracht wanneer er nieuwe boeken op deze site staan.
Je kunt mij ook volgen op Pinterest!
Natuurlijk mag je me ook mailen met vragen, verzoeken of tips. dit kan op: mattysleukstekinderboek@gmail.com

’t is Lente! – Jolanda Dijkmeijer & Nelleke Scherpbier

Leeftijd: Va. 4 jaar
Thema: Lente

Samenvatting
Luuk en Lianne gaan samen op ontdekkingstocht in de lente. Wanneer ze op zoek gaan naar een vogelnetje valt Luuk uit een boom. Gelukkig wil oom Wiebe ze helpen op hun ontdekkingstocht en samen gaan ze op zoek naar kikkerdril.

Behalve leuke voorleesverhalen bevat dit boek nog meer leuks
·        Leuke knutselideeën
·        Recepten
·        Liedjes
·        Gedichten
·        Vrolijke, frisse prenten om naar te kijken en van te leren

Leessetting
’t Is lente’ is een leuk en vrolijk boek voor kleuters over de lente. Luuk en Lianne maken allerlei dingen mee die herkenbaar zijn voor kinderen.
Behalve dat het leuk is om thuis te lezen, is dit boek ook uitermate geschikt om op school in de kleuterklassen te gebruiken bij het thema lente. In deze serie is ook ’t is herfst’ verschenen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten