Welkom bij Matty's Leukste Kinderboek

Een boek is een heerlijke manier van ontspanning, maar een boek is tegelijk ook een bron van informatie, spanning, vermaak of een manier om een gesprek te beginnen. Dit is niet alleen zo voor volwassenen, maar ook zeker voor kinderen. In mijn werk met kinderen vind ik dat boeken een belangrijke rol hebben.

Lees bij het tabblad 'Matty's Leukste Kinderboek' meer over het idee achter deze site.

Meld je aan op de facebook site van Matty's Leukste Kinderboek. Op deze manier word je op de hoogste gebracht wanneer er nieuwe boeken op deze site staan.
Je kunt mij ook volgen op Pinterest!
Natuurlijk mag je me ook mailen met vragen, verzoeken of tips. dit kan op: mattysleukstekinderboek@gmail.com

Kolletje gaat Logeren – Pieter Feller

Jaar: 2005
Leeftijd: Va. 4 jaar
Thema:  Kolletje, Logeren, toveren

Samenvatting
Ken je Kolletje al? Ze is een heel gewoon meisje. Op haar 4e verjaardag heeft ze van tante Laetitia hele speciale sokken kregen. Heuse toversokken.
In dit boekje gaat Kolletjes logeren bij haar lievelingstante. En natuurlijk gaan haar sokken mee, net als Waffie. Maar wanneer ze ’s nachts in een vreemd bed wakker wordt, vindt ze het wel erg donker! Zal het haar lukken om lichtjes te toveren?

Leessetting
Elk boekje van Kolletje bevat 12 kleine verhaaltjes. Erg leuk om achter elkaar door te lezen, maar ook zeer geschikt om los van elkaar voor te lezen.
Tussen de tekst door staan kleine plaatjes die laten zien wat er in het verhaaltje gebeurt. Door de verschillende kleine plaatjes ziet de bladzijde er vrolijk en speels uit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten