Welkom bij Matty's Leukste Kinderboek

Een boek is een heerlijke manier van ontspanning, maar een boek is tegelijk ook een bron van informatie, spanning, vermaak of een manier om een gesprek te beginnen. Dit is niet alleen zo voor volwassenen, maar ook zeker voor kinderen. In mijn werk met kinderen vind ik dat boeken een belangrijke rol hebben.

Lees bij het tabblad 'Matty's Leukste Kinderboek' meer over het idee achter deze site.

Meld je aan op de facebook site van Matty's Leukste Kinderboek. Op deze manier word je op de hoogste gebracht wanneer er nieuwe boeken op deze site staan.
Je kunt mij ook volgen op Pinterest!
Natuurlijk mag je me ook mailen met vragen, verzoeken of tips. dit kan op: mattysleukstekinderboek@gmail.com

Yindee en de Jonkies – Sieneke de Rooij

Jaar: 2007
Leeftijd: Va. 4 jaar
Thema: dierentuin, lente, dieren, Gouden Boekjes

Samenvatting
Ken je Yindee, dat leuke olifantje uit Artis. Sieneke van Rooij heeft voor de Gouden Boekjes serie een tweede boekje over Yindee geschreven.
Het is lente en net als overal worden ook in Artis overal jongen dieren geboren. Yindee hoort van de mussen hoe leuk en lief alle nieuwe jonge dieren zijn. Gelukkig is Yindee heel slim en bedenkt ze een manier om bij alle jonge dieren op bezoek te gaan.

In dit leuke Gouden Boekje leer je samen met Yindee over alle jongen dieren in de dierentuin en leer je hoe ze verschillen van hun ouders.
De illustraties zijn uitgebreid en dus naast het voorlezen ook erg leuk voor kinderen om zelf door te bladeren en van alle illustraties te genieten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten