Welkom bij Matty's Leukste Kinderboek

Een boek is een heerlijke manier van ontspanning, maar een boek is tegelijk ook een bron van informatie, spanning, vermaak of een manier om een gesprek te beginnen. Dit is niet alleen zo voor volwassenen, maar ook zeker voor kinderen. In mijn werk met kinderen vind ik dat boeken een belangrijke rol hebben.

Lees bij het tabblad 'Matty's Leukste Kinderboek' meer over het idee achter deze site.

Meld je aan op de facebook site van Matty's Leukste Kinderboek. Op deze manier word je op de hoogste gebracht wanneer er nieuwe boeken op deze site staan.
Je kunt mij ook volgen op Pinterest!
Natuurlijk mag je me ook mailen met vragen, verzoeken of tips. dit kan op: mattysleukstekinderboek@gmail.com

Dieren In Het Water + Met Waterspuit – Dick Bruna

Leeftijd: Va. 6 maanden
Thema: Dick Bruna, Water

Samenvatting
Vanaf een maand of 6 kan een baby’tje zonder steun in een kinderstoel of badstoeltje zitten. Ook in bad is het natuurlijk erg leuk om te spelen en op deze leeftijd gelden boekjes ook als speelgoed. Lekker klepperen met de dikke bladzijdes of er in bijten met die tandjes die er nog niet zijn of net beginnen door te komen.
Dick Bruna heeft een leuk badboekje gemaakt waarin allerlei dieren in het water langs komen. Een leuke manier om voor de kleintjes kennis te maken met nieuwe dieren.
Een extraatje van het boekje is dat de walvis die op de voorpagina van het boekje staat ook echt water kan spuiten.
Al snel zal de kleine dit trucje door hebben en nog wat later zal ontdekt worden dat je hiermee ook iemand anders nat kunt spuiten, natuurlijk een erg leuk spelletjes als je in het bad zit.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen