Welkom bij Matty's Leukste Kinderboek

Een boek is een heerlijke manier van ontspanning, maar een boek is tegelijk ook een bron van informatie, spanning, vermaak of een manier om een gesprek te beginnen. Dit is niet alleen zo voor volwassenen, maar ook zeker voor kinderen. In mijn werk met kinderen vind ik dat boeken een belangrijke rol hebben.

Lees bij het tabblad 'Matty's Leukste Kinderboek' meer over het idee achter deze site.

Meld je aan op de facebook site van Matty's Leukste Kinderboek. Op deze manier word je op de hoogste gebracht wanneer er nieuwe boeken op deze site staan.
Je kunt mij ook volgen op Pinterest!
Natuurlijk mag je me ook mailen met vragen, verzoeken of tips. dit kan op: mattysleukstekinderboek@gmail.com

Lamaze Ontdekkings boek - Lamaze

Leeftijd: Va. 6 maanden
Thema: babyboekje, voelen

Samenvatting
Lamaze is een merk van baby- en peuterspeelgoed voor de allerkleinsten. Vanaf een maand of 6 is het leuk om met je kindje kennis te gaan maken met boekjes lezen en kijken. Lamaze heeft verschillende leuke kijk- en voelboekjes zoals het Lamaze Ontdekkingsboek.
Dit leerboekje voelt prettig aan voor de zachte babyhandjes omdat het van stof ik gemaakt. De bladzijde zijn stevig en maken verschillende geluidjes wanneer je er op drukt of in knijpt. Dit is natuurlijk een leuke verrassing voor de kleine. Hij heeft zelf invloed op het tevoorschijn ‘toveren’ van de geluidjes.
De pagina’s zijn vrolijk door de heldere kleuren. En op elke bladzijde staan vrolijke, vriendelijke dieren. Dit zorgt voor visuele prikkels en houdt de kleine lang en ook steeds opnieuw geboeid.
Behalve de geluidjes en de vrolijke kleuren zijn er ook verschillende soorten stof gebruikt om de plaatjes te maken. Hierdoor is het ook een feest van voelen.
Kortom een hele ontdekkingstocht om samen met je peuter te maken. Elke keer weer zijn er nieuwe dingen die je kindje zal ontdekken, niet alleen omdat het boekje met regelmaat bekeken wordt, maar ook omdat je kleintje ouder wordt en nieuwe ding gaat leren herkennen en ontdekken.

De Lamaze boekjes zijn met zorg ontwikkeld in samenwerking met ouders, baby’s en experts. Dit om de boekjes niet alleen leuk en kleurrijk te maken, maar ook om te zorgen dat ze veilig zijn.

Leessetting
Natuurlijk erg leuk om samen te lezen met de kleine op schoot, maar door de ring aan het boekje ook uitmate geschikt om in de kinderwagen of in het autostoeltje te gebruiken. Je kunt het namelijk overal aan vastmaken en het kan dus niet op de grond vallen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten