Welkom bij Matty's Leukste Kinderboek

Een boek is een heerlijke manier van ontspanning, maar een boek is tegelijk ook een bron van informatie, spanning, vermaak of een manier om een gesprek te beginnen. Dit is niet alleen zo voor volwassenen, maar ook zeker voor kinderen. In mijn werk met kinderen vind ik dat boeken een belangrijke rol hebben.

Lees bij het tabblad 'Matty's Leukste Kinderboek' meer over het idee achter deze site.

Meld je aan op de facebook site van Matty's Leukste Kinderboek. Op deze manier word je op de hoogste gebracht wanneer er nieuwe boeken op deze site staan.
Je kunt mij ook volgen op Pinterest!
Natuurlijk mag je me ook mailen met vragen, verzoeken of tips. dit kan op: mattysleukstekinderboek@gmail.com

Anna viert Carnaval – Kathleen Amant

Leeftijd: Va. 2 jaar
Thema: Carnaval, verkleden

Nog maar twee weken voor dat het weer carnaval is. Hoog tijd om opzoek te gaan naar een carnavalsoutfit voor je peuter en om hem of haar voor te bereiden op het jaarlijkse feest in Nederland.
Een leuk voorleesboekje is natuurlijk de ideale manier om uw peuter te vertellen over carnaval en uit te leggen dat iedereen zich verkleedt met carnaval.

Samenvatting
Anna mag als clown verkleed met papa mee naar een optocht. Niet zo maar een optocht, het is een carnavals optocht. Alle mensen langs de kant en in de optocht zijn verkleed en er wordt met confetti en serpentine gestrooid.

Leessetting
Een vrolijk en kleurrijk boekje om samen met je peuter te lezen vlak voor carnaval. Door het stevige papier en de afgeronde hoeken, kan uw kleine zelf helpen met het omslaan van de bladzijde wat ze natuurlijk erg leuk vinden.
Een erg leuk boekje om uw peuter voor te bereiden op het carnavalsfeest en verkleden.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten